Dakverhuur

Als het gaat om het laten plaatsen van zonnepanelen, is dakverhuur een optie voor u en uw bedrijf. Voor vele ondernemers is het van belang om te gaan vergroenen. Zij willen een steentje bijdragen aan een betere wereld en hun MVO-beleid verbeteren. De overstap van vervuilende energie naar groene energie kan hier een grote bijdrage aan leveren. Zonnepanelen zijn dan ook een logische vervolgstap.

 

Wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen op het dak van uw bedrijf, kunt u kiezen voor dakverhuur via Xaam. Door uw dak te verhuren voor zonnepanelen beschikt u niet alleen over deze panelen, maar u verdient er ook geld mee. Duurzaam verdienen wordt dit genoemd. Welke voordelen heeft het daken verhuur voor u nog meer?

De voordelen van dakverhuur

Laten we ten eerste kijken naar de voordelen voor u als ondernemer. Xaam neemt al het werk van het plaatsen van de zonnepanelen op zich. Ook de risico’s komen bij hen terecht. Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, kunt u gaan beginnen met maandelijks verdienen. Er is dan ook geen terugverdientijd, want u incasseert gelijk maandelijks uw dakhuur. Xaam maakt het u simpel, zodat u zich kunt blijven focussen op uw core business.

Verhuur dak: een groen initiatief

Daken verhuur leidt daarnaast tot minder CO2 uitstoot, omdat u nu de optie hebt om op 100% groene energie over te stappen. Dit zal ook leiden tot een verbetering van het energielabel van uw bedrijf. Bovendien waarderen klanten en business partners dergelijke initiatieven enorm. U toont dat u zich inzet voor het gezamenlijke belang. Doen wat juist is en er geld mee verdienen: het is de droom van iedere ondernemer.

Benieuwd wat de verhuur van uw dak voor u kan betekenen? Neem eens een kijkje op de website van Xaam. Hier kunt u meer lezen over het concept achter een verhuur dak, hoe dit in zijn werk gaat en bij welke bedrijven dakverhuur al succesvol is geweest.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 5000m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak