Dakverhuur

Als het gaat om het laten plaatsen van zonnepanelen, is dakverhuur een optie voor u en uw bedrijf. Voor vele ondernemers is het van belang om te gaan vergroenen. Zij willen een steentje bijdragen aan een betere wereld en hun MVO-beleid verbeteren. De overstap van vervuilende energie naar groene energie kan hier een grote bijdrage aan leveren. Zonnepanelen zijn dan ook een logische vervolgstap.

 

Wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen op het dak van uw bedrijf, kunt u kiezen voor dakverhuur via Xaam. Door uw dak te verhuren voor zonnepanelen beschikt u niet alleen over deze panelen, maar u verdient er ook geld mee. Duurzaam verdienen wordt dit genoemd. Welke voordelen heeft het daken verhuur voor u nog meer?

De voordelen van dakverhuur

Laten we ten eerste kijken naar de voordelen voor u als ondernemer. Xaam neemt al het werk van het plaatsen van de zonnepanelen op zich. Ook de risico’s komen bij hen terecht. Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, kunt u gaan beginnen met maandelijks verdienen. Er is dan ook geen terugverdientijd, want u incasseert gelijk maandelijks uw dakhuur. Xaam maakt het u simpel, zodat u zich kunt blijven focussen op uw core business.

Verhuur dak: een groen initiatief

Daken verhuur leidt daarnaast tot minder CO2 uitstoot, omdat u nu de optie hebt om op 100% groene energie over te stappen. Dit zal ook leiden tot een verbetering van het energielabel van uw bedrijf. Bovendien waarderen klanten en business partners dergelijke initiatieven enorm. U toont dat u zich inzet voor het gezamenlijke belang. Doen wat juist is en er geld mee verdienen: het is de droom van iedere ondernemer.

Benieuwd wat de verhuur van uw dak voor u kan betekenen? Neem eens een kijkje op de website van Xaam. Hier kunt u meer lezen over het concept achter een verhuur dak, hoe dit in zijn werk gaat en bij welke bedrijven dakverhuur al succesvol is geweest.

+31(0)85 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 5000m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak