Minder C02-uitstoot

Hoeveel CO2-uitstoot bespaart u nou eigenlijk wanneer u uw dak wilt verhuren aan Xaam? Wij hebben hiervoor het antwoord!

12
jun

Onze gemiddelde installatie vermijdt jaarlijks de uitstoot van circa 276.000 kilo aan C02. Kies voor Xaam en draag bij aan de vermindering van CO2-uitstoot!

Voordat er zonnepanelen op uw dak of daken geplaatst worden, moeten deze eerst geproduceerd en vervoerd worden. Helaas komt er door de productie en transport van zonnepanelen nog steeds CO2 vrij.

Door elk jaar onze eigen processen te verbeteren en verduurzamen zijn onze zonnepanelen-installaties steeds sneller C02-neutraal. De C02-uitstoot die vrijkomt bij de productie en transport van zonnepanelen wordt ruim binnen een jaar gecompenseerd door het opwekken van onze zonnestroom. Door te kiezen voor zonnestroom van Xaam gaat u vanaf het moment dat het systeem operationeel is bijdragen aan C02 reductie. De uitstoot van C02 wordt vermindert met 0,46 kilo per opgewekte kWh. Onze gemiddelde klant wekt circa 600.000 kWh per jaar op.

Xaam. Future energy