SDE aanvragen

Een SDE aanvragen kan een hoop tijd en moeite kosten. Overweegt u om zonnepanelen te plaatsen, en uw dak te laten verhuren door Xaam? Dan doet Xaam de complete SDE aanvraag voor u. SDE staat voor Stimulering Duurzame Energietransitie. U komt hiervoor in aanmerking wanneer u hernieuwbare energie gaat produceren of CO2-reducerende technieken, zoals zonnepanelen, gaat toepassen. Op deze manier zorgt de overheid ervoor dat de energietransitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft. Het is een stimulans om bedrijven de juiste richting op te krijgen.

 

Door zonnepanelen te laten plaatsen door Xaam, zullen wij ook de SDE aanvragen. Zo kunt u genieten van alle voordelen van groene stroom en ontvangt u een maandelijkse dakhuur. Zonder daarvoor te hoeven investeren. Dat noemen wij duurzaam verdienen. Maar hoe gaat dat in zijn werk, een SDE aanvraag?

SDE aanvragen: wat u moet weten

De regering wil dat Nederland het gebruik van fossiele brandstoffen significant vermindert. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de economie. Middels diverse subsidies probeert de overheid een groener bedrijfsleven te stimuleren. De SDE subsidie is hier een goed voorbeeld van.

Wanneer u uw dak verhuurt voor de plaatsing van zonnepanelen, kunt u de SDE aanvragen. Echter is het aanvragen van de subsidie een proces dat vaak meer tijd in beslag neemt dan u zou willen. Die tijd gebruikt u liever voor andere zaken. Wanneer u het dak van uw bedrijf verhuurt aan Xaam, heeft u dit probleem niet. Xaam regelt alles.

 

SDE aanvraag zonnepanelen: Xaam regelt het voor u

Xaam zal de SDE subsidie aanvragen voor u. Inmiddels heeft Xaam al voor meer dan 350 megawatt aan subsidie voor diverse ondernemers en bedrijven aangevraagd. Wij weten dus precies hoe we dit moeten afhandelen. Ook als u al een beschikking heeft, zijn er mogelijkheden op het gebied van dakverhuur. Wilt u weten welke? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Xaam.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 3500m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak

Wat is uw dak waard? Vraag hier uw SDE+ aan.

close

Xaam zorgt dat u uw SDE makkelijk kunt aanvragen!