SDE aanvragen

Stel: U bent aan het overwegen om uw dak te verhuren aan Xaam en u vraagt zich af of u de SDE aanvraag moet doen, stop dan met overwegen want wij doen de complete aanvraag voor u. Wij kunnen de SDE subsidie aanvraag alleen doen wanneer u de overstap maakt naar hernieuwbare energie. Deze subsidie is een stimulans om bedrijven de juiste richting op te krijgen. SDE staat dan ook voor Subsidie Duurzame Energie.

Eén van de mogelijkheden waarvoor u kunt kiezen is het verhuren van het dak voor de plaatsing van zonnepanelen. Dit kan bij Xaam. Zo kunt u genieten van alle voordelen van groene stroom en maandelijks ontvangt u dakhuur. Dat noemen wij duurzaam verdienen. Maar hoe zit het precies met de SDE aanvraag voor zonnepanelen?

SDE aanvragen: wat u moet weten

De regering wil dat Nederland het gebruik van fossiele brandstoffen significant vermindert. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de economie. Middels diverse subsidies probeert de overheid een groener bedrijfsleven te stimuleren. De SDE subsidie is hier een goed voorbeeld van.

Wanneer u uw dak verhuurt voor de plaatsing van zonnepanelen, kunt u de SDE aanvragen. Echter is het aanvragen van de subsidie een proces dat vaak meer tijd in beslag neemt dan u zou willen. Die tijd gebruikt u liever voor andere zaken. Wanneer u het dak van uw bedrijf verhuurt aan Xaam, heeft u dit probleem niet. Xaam regelt alles omtrent de SDE aanvraag.

SDE aanvraag zonnepanelen: Xaam regelt het voor u

Xaam zal de SDE subsidie aanvragen voor u. Inmiddels heeft Xaam al voor meer dan 350 megawatt aan subsidie voor diverse ondernemers en bedrijven aangevraagd. Zij weten dus precies hoe ze dit moeten afhandelen. Ook als u al een beschikking heeft, zijn er mogelijkheden op het gebied van dakverhuur. Wilt u weten welke? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Xaam.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 5000m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak

Wat is uw dak waard? Vraag hier uw SDE+ aan.

close

Wat is uw dak waard? Vraag hier uw SDE+ aan.