SDE++ subsidie zonnepanelen

Het is goed mogelijk dat u en uw bedrijf gebruik willen maken van de SDE++ subsidie zon. Deze subsidie is in het leven geroepen om bedrijven aan te moedigen over te stappen op hernieuwbare energie. Bij de zon SDE++ subsidie gaat het specifiek om projecten waarbij zonne-energie gegenereerd kan worden. Een goed voorbeeld hiervan is het plaatsen van zonnepanelen om groene stroom op te wekken.

 

Eén van de opties die u hebt op het gebied van zonnepanelen is het verhuren van alle ruimte bovenop het dak van uw bedrijf. Hier kunnen zonnepanelen geplaatst worden, waardoor groene stroom opgewekt wordt. Dit is mogelijk bij Xaam. En omdat u uw dak verhuurt, ontvangt u ook nog eens maandelijks een mooie som geld hiervoor. Hieronder kunt u meer lezen over de SDE++ subsidie zon, hoe deze ontstaan is en hoe Xaam omgaat met deze subsidie.

Het ontstaan van SDE++ subsidie zon

In Nederland wordt er nog altijd veel gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. Wanneer aan ondernemers gevraagd wordt waarom zij de overstap naar duurzame brandstoffen nog niet hebben gemaakt, is het antwoord vaak: dit vinden wij te duur. Om ondernemers te motiveren werd daarom de zon SDE++ subsidie vrij gemaakt door de overheid.  Zo hoopt de regering meer bedrijven warm te maken voor groene, hernieuwbare brandstoffen.

SDE++ subsidie aanvragen zon: Xaam regelt alles

Wanneer u er voor kiest om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen door Xaam, kunt u heerlijk achterover leunen. Xaam regelt namelijk alles en draait ook voor alles op: de werkzaamheden, risico’s en het aanvragen van de SDE++ subsidie zon. U verdient per maand geld via de dakhuur. Xaam heeft hier veel ervaring mee. Al meer dan 350 megawatt subsidie is door hen aangevraagd. U kunt zich dus gewoon blijven richten op uw core business.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 5000m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak