SDE++ subsidie zonnepanelen

Het is goed mogelijk dat u en uw bedrijf gebruik willen maken van de SDE++ subsidie zonnepanelen. Deze subsidie moedigt bedrijven aan over te stappen op hernieuwbare energie. Bij de zonnepanelen SDE++ subsidie gaat het specifiek om projecten waarbij zonne-energie gegenereerd kan worden. Een goed voorbeeld hiervan is het plaatsen van zonnepanelen om groene stroom op te wekken.

 

Eén van de opties die u hebt op het gebied van zonnepanelen is het verhuren van alle ruimte bovenop het dak van uw bedrijf. Xaam plaatst hier zonnepanelen op, waardoor jouw bedrijf groene stroom kan gaan opwekken. En omdat u uw dak verhuurt, ontvangt u ook nog eens maandelijks een mooie som geld hiervoor. Dát zijn de voordelen van Xaam – geen terugverdientijd, wel de lusten, niet de lasten! Hieronder kunt u meer lezen over de SDE++ subsidie zon, hoe deze ontstaan is en hoe Xaam omgaat met deze subsidie. Want zoals gezegd, wel de lusten maar niet de lasten: Xaam zorgt ook voor de SDE++ subsidie zonnepanelen aanvraag wanneer u overweegt uw dak aan ons te verhuren.

Het ontstaan van SDE++ subsidie zon

In Nederland wordt er nog altijd veel gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. Wanneer aan ondernemers gevraagd wordt waarom zij de overstap naar duurzame brandstoffen nog niet hebben gemaakt, is het antwoord vaak: dit vinden wij te duur. Om ondernemers te motiveren werd daarom de zon SDE++ subsidie vrij gemaakt door de overheid.  Zo hoopt de regering meer bedrijven warm te maken voor groene, hernieuwbare brandstoffen. Vanaf 24 november 2020 t/m 17 december 2020 kan de SDE++ subsidie worden aangevraagd. Hier komt echter vaak een hoop administratief werk en tijd bij kijken…

SDE++ subsidie aanvragen zon: Xaam regelt alles

Wanneer u er voor kiest om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen door Xaam, kunt u heerlijk achterover leunen. Xaam regelt namelijk alles en draait ook voor alles op: de werkzaamheden, risico’s en het aanvragen van de SDE++ subsidie zonnepanelen. U verdient per maand geld via de vaste dakhuur. Xaam heeft hier veel ervaring mee – dit jaar zal Xaam meer dan 1 miljoen zonnepanelen hebben gelegd. Al meer dan 350 megawatt subsidie is door ons aangevraagd. U kunt zich dus gewoon blijven richten op uw core business. Gewoon, goed geregeld door Xaam!

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 5000m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak