SDE subsidie zon

Wanneer u investeert in een vorm van zonne-energie, komt u in aanmerking voor de SDE subsidie zon. Zonnestroom, zonnewarmte of zonnepanelen: allen geven u de kans gebruik te maken van de zon SDE subsidie (Subsidie Duurzame Energie). Een goed initiatief om het bedrijfsleven groener te maken. Een SDE subsidie aanvragen kan echter ingewikkeld zijn, en een hoop tijd kosten. Wilt u uw dak verhuren aan Xaam, dan regelen wij deze aanvraag voor u. Gewoon, goed geregeld!

 

Door uw dak te verhuren aan Xaam, krijgt u naast de reguliere voordelen van zonnepanelen, ook nog eens de extra voordelen van Xaam. Geen terugverdientijd, en van A tot Z geregeld. Xaam regelt de SDE subsidie voor u, de installatie, en vervolgens ook alle service en onderhoud. Vervolgens ontvangt u iedere maand een vaste dakhuur. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige manier de overstap van vervuilende energie naar groene energie maken. Xaam loopt voorop op dit front, en is dan ook de beste keuze voor dakverhuur. Uw bedrijf wordt groener, u verdient geld en u hoeft voor de SDE subsidie aanvragen niets te regelen.

Het ontstaan van de SDE subsidie zon

De gevolgen van klimaatverandering worden steeds meer zichtbaar. Daarom is het van belang dat bedrijven groener worden. Nog altijd worden er te veel fossiele brandstoffen gebruikt. Nu is de tijd om de overstap te maken naar hernieuwbare energie. Echter zit hier wel een prijskaartje aan vast. Deze werkt demotiverend voor bedrijven. De overheid tracht groene energie te stimuleren via subsidies. De SDE subsidie zon is hier een voorbeeld van.

Nog altijd loopt Nederland niet voorop als het gaat om initiatieven voor een groenere samenleving. Zonde, want de overstap op hernieuwbare energie biedt veel mogelijkheden. Voor onszelf, onze bedrijven en onze economie. De SDE subsidie zon is een goede stap. Wanneer u zaken doet met Xaam, kunt u gebruik maken van deze subsidie. En het mooie is: u hoeft helemaal niets te regelen óf te investeren.

SDE subsidie aanvragen zon: Xaam regelt alles voor u

Inmiddels heeft Xaam veel ervaring met het aanvragen van zon SDE subsidies. Al meer dan 350 megawatt is succesvol aangevraagd. Het proces van deze subsidie aanvraag kan flink wat tijd in beslag nemen. U wilt hier geen tijd aan verspillen. Daarom regelt Xaam alles voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 5000m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak