Wat is uw
dak waard?

Dakhuur

Geld verdienen met uw dak?

Ja, u leest het goed. Wij huren uw dak, plaatsen er zonnepanelen op, en u ontvangt maandelijks dakhuur. Zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Dit concept hebben wij in 2012 als eerste in Nederland op de markt gebracht. Sindsdien hebben we al meer dan 750.000 zonnepanelen geplaatst, in allerlei sectoren. Van agrarisch tot vastgoed en van logistiek tot industrie. Samen versnellen we de energietransitie.

Verhuur uw dak, verdien direct


Behoud uw kredietruimte
Doordat wij uw dak huren en investeren in zonnepanelen, houdt uw bedrijf kredietruimte over voor de core business. Wij leveren een bijdrage aan uw financiële resultaat, u levert een bijdrage aan een beter milieu. Win-win!

Verdienen op meerdere vlakken
Maar er is meer dan alleen de dakhuur. U verdient op allerlei manieren. Denk hierbij aan verbetering van uw energielabel, invulling van uw MVO-beleid, 100% eigen groene stroom, een duurzaam imago en nog veel meer. Klik hier voor al uw voordelen

Hoeveel dakhuur?
Onze sales adviseurs berekenen uw maximale dakhuur. Deze wordt bepaald door een aantal factoren bijvoorbeeld:

– Dakoppervlakte
– De kwaliteit van het dak
– Asbest of dakvervanging

Op basis van deze factoren calculeren wij uw dakhuur en halen wij alles uit uw dak, zodat u profiteert van een aantrekkelijke dakhuur.

Is uw dak groter dan 3.500m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend uw eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak

Klik hier voor uw
dakhuur berekening

close

Is uw dak groter dan
3.500 m2? Klik dan hier.