Asbest verwijderen, constructie versterken,
dakbedekking vervangen. Xaam regelt het.

Dakoptimalisatie

Wilt u zonnepanelen, maar is uw dak nog niet geschikt?

Is het bijvoorbeeld asbesthoudend, of is de dakbedekking verouderd? Wij kijken samen met u naar de beste oplossing hiervoor, zonder dat u zelf hoeft te investeren. Daarnaast zorgen we ervoor dat u de maximale dakhuur ontvangt.

Xaam investeert in uw dak

Voordat we zonnepanelen plaatsen, moet een dak aan bepaalde eisen voldoen. Een van die eisen is een dakstudie die aantoont dat de constructie geschikt is. Hiervoor heeft Xaam constructeurs die door heel Nederland daken inmeten en controleren op sterkte.

Ook plaatsen we geen zonnepanelen op asbestdaken, en moet er goede dakbedekking aanwezig zijn. Hier is soms een kostbare investering voor nodig. En die doet u niet zomaar. We nemen deze graag van u over, plus de coördinatie ervan. Samen bekijken we hoe we maximaal rendement uit uw dak kunnen halen. We saneren daar waar nodig asbest, verstevigen de constructie, of vervangen het dakleer.

Goed verzekerd
Natuurlijk wilt u dat uw pand goed verzekerd blijft. Wij ook. Aanpassingen aan het dak stemmen we af met uw verzekeraar. We hebben ruime ervaring met bouwkundige aanpassingen en voldoen aan alle benodigde NEN-normen. De Preventiebrochure Zonnepanelen van het Verbond van Verzekeraars is hierbij een belangrijke leidraad. Naast onze eigen eindcontrole laten we ook een onafhankelijke derde partij een rapport opstellen. Daarin staan alle controlepunten die voor uw verzekering van belang zijn.

“Wij gaan verder waar de meeste bedrijven stoppen. Voor GIA Trade and Exhibition Centre bedachten we bijvoorbeeld een gewichtsverschuiving, zodat hun dak toch geschikt was voor 3.250 zonnepanelen.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Wilt u weten wat uw dak waard is?

Klik dan hieronder om een afspraak in te plannen met één van onze specialisten.

Maak nu een afspraak

Wilt u weten wat uw dak
waard is?
Klik dan hier