Xaam regelt alles.
Dus ook het onderhoud.

Onderhoud

Werkt u met ons samen, dan hoeft u niet te denken aan storingen of reparaties. Dat doen wij voor u. Wij houden de zonnesystemen in eigen beheer en monitoren ze continu. Een zonnesysteem waar u geen omkijken naar heeft.

Bouwen is houden

Wat we daarmee bedoelen? Veel bedrijven die zonnepanelen plaatsen en daken huren, verkopen hun projecten aan buitenlandse investeerders. Wij niet. Wij houden de systemen in eigen beheer en zorgen ervoor dat alles in perfecte staat blijft. Bij ons weet u met wie u te maken heeft, en dat blijft zo. Onze materialen en systemen monitoren we continu en we zorgen ervoor dat alles optimaal functioneert. Met al onze kennis en ervaring nemen we u het werk én de risico’s uit handen.

Wij zijn de storing voor
Elk bedrijf heeft een storingsdienst, maar wij willen daarin een stapje verder gaan. Onze serviceafdeling voert preventief jaarlijks onderhoud en inspecties uit. Hierdoor zijn we storingen voor. Is er onverhoopt toch een noodgeval? Dan lossen we het binnen 24 uur op, 7 dagen per week. Maximale opbrengst uit de zonnepanelen gegarandeerd.

“Xaam heeft alles geregeld. We hadden en hebben er totaal geen omkijken naar. Ideaal.”

LEES HET VERHAAL MTS. VERHEES