Zonnepanelen agrarisch

Zonnepanelen plaatsen binnen uw agrarisch bedrijf! Waarom niet? Net als vele bedrijven worden ook agrarische bedrijven aangemoedigd om over te stappen op groenere vormen van energie. Vele bedrijven maken nog altijd gebruik van fossiele brandstoffen, wat erg slecht is voor het milieu. De overstap naar groene stroom maakt Xaam gemakkelijker dan ooit. En u kunt er nog geld mee verdienen ook, zonder te investeren. Waar wacht u nog op?

 

Een uniek concept

 

Xaam werkt namelijk volgens een uniek concept. U verhuurt u daken aan ons, waarna wij hierop zonnepanelen plaatsen. Wij regelen alle werkzaamheden en passen het dak aan waar nodig, waarna u kunt genieten van de voordelen van groene stroom. Vervolgens ontvangt u maandelijks een vaste dakhuur. Wij regelen alles: de SDE++ aanvraag, het eventuele saneren van asbest, de installatie van het zonnesysteem, en vervolgens alle service en onderhoud. Dat is nog eens duurzaam verdienen met agrarische zonnepanelen!

Zonnepanelen in uw agrarisch bedrijf: de voordelen van Xaam

Agrarisch zonnepanelen plaatsen, waarom is dat voor u interessant? Diverse stallen, schuren, kassen en dergelijken zijn vanwege hun grote oppervlak uitermate geschikt voor zonnepanelen. Hoe meer dak u verhuurt, hoe meer geld dit u maandelijks oplevert. Denkt u dat een dak niet geschikt is? Geen probleem. Xaam kijkt welke aanpassingen mogelijk zijn, en voert deze direct uit.

Het grote voordeel van een samenwerking met Xaam, naast het geld dat u maandelijks verdient, is het feit dat u zelf niets hoeft te regelen. Xaam regelt alles voor het agrarisch zonnepanelen plaatsen. Wijj voeren de werkzaamheden uit, maken aanpassingen waar nodig en zorgen er voor dat alles optimaal werkt. Ook administratieve zaken zoals de SDE++ subsidie regelen wij. U hoeft nergens naar om te kijken. Gewoon, goed geregeld!

Naast het feit dat u voortaan gebruik maakt van 100% groene stroom en een maandelijkse dakhuur vervangt, heeft u door uw dak te verhuren, gelijk uw MVO-beleid uitgestippeld. De CO2 uitstoot van uw agrarische bedrijf zal significant afnemen. U draagt dus een belangrijk steentje bij aan een groenere wereld. En dat is waar Xaam het allemaal voor doet. Samen duurzaam verdienen.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 3500m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak