Zonnepanelen leasen

Zonnepanelen leasen of kopen: op het gebied van zonne-energie hebt u veel opties. Er is een optie in opkomst onder ondernemers. Misschien heeft u er al wel eens van gehoord: in plaats van zonnepanelen leasen kunt u er ook voor kiezen om uw dak te verhuren. Dit concept is gerevolutioneerd door Xaam. 10 jaar geleden introduceerden wij een compleet innovatief concept: wij huren de ruimte van uw dak om hier vervolgens zonnepanelen op te plaatsen.  Wij regelen alles, u ontvangt een maandelijkse vaste dakhuur. Wel de lusten, niet de lasten. Wie wil dat nu niet?

Zonnepanelen leasen?
Er is een optie die u meer geld oplevert

Als u zonnepanelen wilt leasen, gaat u een voor een bepaalde tijd een huurcontract aan met een bedrijf dat zonnepanelen least. Dat kunt u beter niet doen, want wanneer u uw dak verhuurt, investeren wij en kunt u uw krediet gebruiken voor uw core business. Er is geen terugverdientijd, want u begint direct met verdienen, zonder dat u heeft hoeven investeren. Wij willen bedrijven aanmoedigen om de overstap te maken naar duurzame energie. Dit levert ons allen een leefbaardere wereld op. In feite beschikt u over lease zonnepanelen zonder hiervoor maar een cent te hoeven betalen.

Ook vanuit de overheid worden dergelijke maatregelen gestimuleerd. Nederland moet een groenere samenleving worden. Echter gebruiken nog altijd te veel bedrijven fossiele brandstoffen. Verandering komt niet vanzelf. Vanuit de overheid is er daarom de aantrekkelijke SDE++ subsidie. Wij brengen deze verandering naar uw deur. Een duurzame optie die u direct geld oplevert. Een win-win situatie!

De voordelen van dakverhuur en zonnepanelen

Naast de maandelijkse dakhuur biedt een overeenkomst met ons u ook op andere fronten voordelen. Ten eerste draagt u bij aan een schoner milieu. Uw CO2 uitstoot neemt significant af. Tevens geeft u invulling aan uw MVO-beleid. Als uw onderneming minder CO2 uitstoot, zal dit een beter energielabel opleveren. Bovendien waarderen (potentiële) klanten deze stappen enorm.

Hoe groter uw dak, hoe meer u per maand kunt verdienen. Vanaf de eerste maand dat het systeem operationeel is ontvangt u dakhuur. Er is dus geen sprake van een terugverdientijd. Xaam regelt alles, van de subsidie aanvraag, werkzaamheden, service en onderhoud, tot aan de kosten. Zo kunt u zich gewoon blijven focussen op uw core business. Neem vandaag nog contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden voor u.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 5000m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak