Zonnepanelen op agrarische grond

Wilt u zonnepanelen op agrarische grond plaatsen? Dit kan op het land gebeuren, maar ook op de daken van bijvoorbeeld uw stallen is er ruimte om zonnepanelen te plaatsen. En het mooie is: u hoeft hier geen investering voor te doen. Xaam investeert namelijk in u. Zij huren uw dak voor een goed bedrag, waarna u maandelijks geld kunt verdienen aan de geplaatste zonnepanelen. Dit terwijl u toch gebruik kunt maken van de groene stroom die gegenereerd wordt.

Waarom Xaam zonnepanelen op agrarische grond plaatst

Agrarische grond zonnepanelen genereren een hoop groene stroom. Nog altijd zijn er vele bedrijven die de overstap van vervuilende naar schone energie niet gemaakt hebben. Zij vinden de kosten te duur of kunnen de moeite niet nemen. Zonde, want hier liggen een hoop mogelijkheden. Zowel ecologisch als economisch.

Alhoewel de overheid diverse maatregelen heeft getroffen om schone energie binnen (agrarische) bedrijven te stimuleren, neemt Xaam graag een voortrekkersrol aan. Door daken te huren, stappen bedrijven eerder over op schone energie omdat het hen daadwerkelijk iets oplevert. Daarom kan het voor boerderijen interessant zijn om zonnepanelen op agrarische grond te plaatsen.

De voordelen van zonnepanelen op agrarische grond plaatsen

Xaam plaatst de zonnepanelen op agrarische grond, specifiek op de daken van gebouwen op uw erf/gebied die hiervoor geschikt zijn. Xaam voert al deze werkzaamheden zelf uit. Ook eventuele verbeteringen aan uw dak passen zij toe. Alle kosten en risico’s komen op hun conto. U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken. En het mooie is: na plaatsing heeft u meteen profijt.

Hierbij doelen we niet alleen op de dakhuur, alhoewel dit altijd mooi meegenomen is. U kunt voortaan ook gebruik maken van 100% groene stroom. Tevens zal uw CO2 uitstoot omlaag gaan. Door deze maatregelen zal u een beter energielabel toegedeeld krijgen. U draagt bij aan het gezamenlijke belang zonder een grote investering te hoeven maken. Dat is de kracht van een samenwerking met Xaam. Interesse? Neem eens een kijkje op de site van Xaam.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 5000m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak