zonnepanelen zakelijk pand

Op een zakelijk pand kunnen ook zonnepanelen geplaatst worden. Veel ondernemers denken dat zij zelf een investering moeten maken voordat ze van zonnepanelen gebruik kunnen maken, en deze investering een lange terugverdientijd heeft. Dit is echter een misverstand. Er is namelijk een organisatie die bereid is in u te investering, zodat u gebruik kunt maken van schone energie. Xaam huurt namelijk het dak van uw zakelijk pand, plaatst daar zonnepanelen op, en voorziet u van een maandelijkse dakhuur. U investeert of regelt niks. Geen terugverdientijd. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat is het toch echt niet!

 

We moeten allemaal ons steentje bijdragen om klimaatverandering tegen te gaan. Een schoner milieu begint bij jezelf. Dit geldt ook voor bedrijven. Echter hikt het bedrijfsleven op tegen de kosten die hiermee gepaard gaan. Daarom neemt Xaam de voortrekkersrol op zich, al 10 jaar lang. Wij strijden voor duurzame brandstoffen voor ieder bedrijf. Wij investeren in u, zodat u geld kunt verdienen en toch duurzamer wordt.

Zonnepanelen zakelijk pand: hoe groter het dak, hoe hoger de winst

Heeft u een hoop ruimte op uw dak? Dat is goed nieuws! Hoe groter het oppervlak van uw dak, hoe meer geld u maandelijks kunt verdienen door uw dak te verhuren aan Xaam. Wij regelen alles. De werkzaamheden, de kosten, de risico’s, eventuele aanpassingen: u heeft er geen omkijken naar. U kunt zich dus gewoon blijven focussen op uw werk, mét extra kredietruimte.

Hoewel alles geregeld wordt door Xaam, zult u na plaatsing wel direct kunnen genieten van de groene stroom die deze zakelijk pand zonnepanelen genereren. Dit levert 100% groene stroom op. Bovendien zal de CO2 uitstoot van uw bedrijf omlaag gaan. En dat is weer goed nieuws voor het milieu. Tevens is een dergelijk initiatief goed voor uw imago. Klanten zullen eerder geneigd zijn om voor u te kiezen.

Immers ontkomen we er niet meer aan om stappen te ondernemen tegen klimaatverandering. Groener leven willen we allemaal. Een te hoog prijskaartje houdt echter veel bedrijven tegen. Dit is waarom Xaam doet wat het doet. Samen duurzaam verdienen. Een win-win-win situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op de site van Xaam vindt u alle info die u nodig hebt, of neem direct contact met ons op.

085 401 68 78 DAKSCAN AANVRAGEN

Is uw dak groter dan 3500m²? Wij staan voor u klaar.

Bekijk samen met ons wat uw mogelijkheden zijn. Plan hier vrijblijvend een eerste afspraak met ons in.

Maak nu een afspraak